Zaptime – Plánování nejen online pohovorů

Jednoduché řešení pro HR manažery, recruitery a headhuntery. Ať už se jedná o online hovor přes Google Meet, Zoom nebo osobní setkání, Zaptime zajistí vám i kandidátům plynulý proces. Rezervační kalendář lze snadno integrovat na jakoukoliv webovou stránku nebo zaslat kandidátům napřímo.

Jak Zaptime pomáhá náboru

Uživatelsky přívětivé rozhraní pro kandidáty: Kandidát si může snadno vybrat termín pohovoru, který mu vyhovuje.

Souhrný přehled hledaných pozic: Díky jednoduchému rozhraní mohou mít kandidáti přehled o všech hledaných pozicích, na jednom místě.

Synchronizace s kalendářem: Zaptime dokáže inteligentně číst váš kalendář a automaticky upravovat vaši dostupnost v reálném čase. Pokud do svého kalendáře přidáte novou událost, Zaptime okamžitě aktualizuje vaši dostupnost v rezervačním kalendáři. Tim zamezíte dvojímu rezervování a zvyšujete vaši produktivitu.

Práce v týmu: Rozdělování kandidátů probíhá metodou „round robin“. Ta zajišťuje rozdělení pohovorů mezi členy týmu na základě zvoleného algoritmu.

Analýza rezervací: Umožňujeme integraci analytických nástrojů jako Google Analytics, Meta Pixel a další. Headhunteři a recruiteři tak mohou snadno sledovat výkonost svých náborových kampaní, identifikovat nové příležitosti pro zlepšení procesů a rychle reagovat na změny na trhu práce.

Zaptime je vhodný nástroj pro každodenní plánování pohovorů a dalších interních schůzek. Nasazením dosáhnete rychlejšího výběru talentů a zvýšení efektivity interní komunikace.